Planificări calendaristice, unități de învățare, proiecte de lecții, învățământ profesional, frizer – coafor – manichiurist – pedichiurist, ediție 2018


PCUIPL inv. profes. 1

Planificări calendaristice, proiecte de învățare, proiecte de lecții, pentru învățământ profesional calificarea frizer – coafor – manichiurist – pedichiurist, ediție 2018, după CRR în vigoare la toate clasele: IX, X, XI – Format A4, 134 pagini, font Times New Roman 12. Autor prof. ing. gr. I Elena Chira Pruteanu.

Aici puteți vedea cuprinsul.
Aici puteți vedea câteva pagini.  Comandați aici!
Cartea conține planificări calendaristice și unități de învățare pentru clasele IX, X și XI, învățământ profesional și 5 proiecte de lecții. lucrate după CRR și SPP valabile în anul 2018. Acestea sunt valabile ani de zile până la schimbarea curriculumului și a standardelor de pregătire profesională.

Planificările sunt conform CRR și SPP noi în vigoare, pentru toate clasele astfel: ptr. cls. a IX-a CRR din 2016, ptr. cls. a X-a CRR din 2017 și ptr. cls. a XI-a CRR din 2018. Respectă SPP pentru nivel 3 din 2016.

Proiectele de unități de învățare la toate clasele conțin cunoștințele,  abilitățile și atitudinile corespunzătoare unităților de rezultate ale învatarii (URÎ) corespunzătoare, conform SPP nivel 3 din 2016. Planificările și proiectele de învățare sunt realizate cu capul de tabel conform cerințelor de anul acesta (2018).

Această carte vă oferă avantajul că aveți  mereu la îndemână la informațiile necesare pentru ora dv., la orice modul/clasă.

Utilizare: copiați paginile necesare și completați capul de tabel cu datele necesare. Dacă doriți să schimbați nr. de ore pentru o temă/capitol sau săptămânile, folosiți un corector și treceți opțiunile dv. La fel și pentru proiectele didactice.

Copyright © Chira Elena Pruteanu. Toate drepturile sunt rezervate autorului. Cărțile se vând numai de autor. Reproducerea prin fotocopiere  și/sau postarea pe internet totală sau parțială a lucrărilor autorului este interzisă.

Comentariile sunt închise.