TERMENE ȘI CONDIȚII

1. PREZENTARE

”COAFOR ȘI FRIZERIE” își propune să vă ofere cărți în domeniul – Estetica și igiena corpului omenesc, calificările coafor stilist, frizer – coafor – manichiurist – pedichiurist,  denumite Auxiliare Curriculare sau Manuale pentru că urmăresc curriculumul școlar, pentru licee și școli profesionale.

Copyright © Elena Chira Pruteanu. Toate drepturile sunt rezervate autorului. Cărțile se vând numai de autor. Copierea și/sau postarea pe internet, totală sau parțială a lucrărilor autorului este interzisă.

 Informare – Prin acceptarea termenilor și condițiilor acceptați și aspectele  următoare:

  •  Înainte de a comanda o  carte citiți cuprinsul și studiați paginile prezentate pentru a vă informa despre conținut și pentru a comanda ceea ce doriți.
  • Cărțile sunt editate  în regim personal și mai apar unele erori de tehnoredactare (cuvinte greșite, uneori lipsesc diacritice, sau alte erori). Îmi cer scuze anticipat pentru neplăcerile produse. Dacă observați erori de redactare sau de conținut vă rog să-mi trimiteți opinia dv. prin e-mail coaforsifrizerie@gmail.com și vă mulțumesc anticipat.

2. COMANDA 

 Livrare numai în România. Pentru alte țări comandați la o cunoștință din România.

Comenzile se realizează prin FORMULAR DE COMANDĂ, sau prin e-mail   coaforsifrizerie@gmail.com și pe ecran va apare comanda dv. scrisă cu litere scrise en italique (oblic). În 1-2 zile veți fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii, cost și livrare. Pentru orice comandă făcută prin e-mail se consideră că ați acceptat ”TERMENE ȘI CONDIȚII”.  Livrarea se va face de obicei în 2-5 zile lucrătoare iar dacă sunt întârzieri sau cărți lipsă în stoc, veți fi anunțat. După lansarea comenzii prin FORMULAR DE COMANDĂ pe ecranul calculatorului va apare confirmarea comenzii și promoția curentă.

3. ANULAREA COMENZII

Comanda este anulată dacă clientul solicită anularea comenzii înainte de expedierea comenzii, dacă datele de livrare sunt incomplete, sau în cazul prevăzut pentru plata în cont bancar, dacă nu se face plata.

4. POLITICA DE PREȚ ȘI PROMOȚII/REDUCERI

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment și fără nici o notificare prealabilă a prețurilor produselor comercializate pe acest site și a tarifelor de livrare. Produsele comandate vor avea prețul  din formularul de comandă din momentul comenzii și vor beneficia de promoțiile și/sau reducerile care sunt afișate în formularul de comandă în momentul comenzii. Orice comandă se onorează în limita stocului disponibil iar cumpărătorul va fi informat despre eventualele întârzieri. Toate livrările sunt însoțite de factură.

5. LIVRARE ȘI PLATA

 Livrare numai în România. Costurile de livrare și plata ramburs sunt suportate de cumpărător.

a) Livrare și plata ramburs pentru România prin curier. Prețul de livrare depinde de  curier și va fi comunicat clientului prin e-mail. Nu se fac livrări prin Poșta Română.

b) Plata anticipată prin cont bancar și livrare prin curier după confirmarea plății în contul bancar. Detaliile se stabilesc la solicitarea clientului.

c) Plata prin trezorerie. Detaliile se stabilesc la solicitarea clientului.

c) Nu se fac livrări în alte țări. Comandați la o cunoștință din România.

6. NE-RIDICAREA COLETELOR (returul coletelor)

În cazul în care coletul este refuzat sau nu poate fi livrat, comenzile următoare vor fi plătite numai anticipat prin cont bancar + taxele de livrare-retur curier, de la prima și a 2-a livrare.

7. RETURNAREA PRODUSELOR

Site ”COAFOR ȘI FRIZERIE” respectă prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță. Puteți returna produsele, numai prin curier, fără penalități și fără invocarea unui motiv, după notificarea în scris la e-mail coaforsifrizerie@gmail.com și returnarea produselor,  în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor (data poștei/curierului), condiționat de returnarea facturii (pentru anulare) și a cărților (manualelor) doar dacă nu au fost utilizate, fără urme sau deteriorări, ambalate astfel încât sa nu se deterioreze prin manipulările poștale și să ajungă în bune condiții.  Costurile care cad în sarcina dv.  sunt cheltuielile directe de returnare a produselor numai prin curier.  

Menționați în e-mail contul dv. bancar în care vom returna contravaloarea produselor, după recepția lor și constarea stării lor  cu îndeplinirea condițiilor de mai sus. Contravaloarea produselor va fi returnată  în contul dv. bancar, în termen de maxim 15 zile de la data returnării produselor (data curierului). 

Produsele returnate în termen mai mare de 14 zile sau cu urme de utilizare și/sau depreciate, fără factura primită,  nu se încadrează în termenii și condițiile de returnare iar site COAFOR ȘI FRIZERIE vă va informa prin e-mail despre acest lucru și nu își asumă nici o obligație în ce le privește, urmând sa fie distruse.

8. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completata și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, ”COAFOR ȘI FRIZERIE” va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizați despre dvs. Vă informam că datele personale pe care le furnizați sunt prelucrate în scopul  de a va livra produsele comandate și pentru servicii de informare prin comunicații electronice sau telefonice legate de noutățile apărute pe site și detaliile de livrare. Informațiile personale înregistrate nu sunt comunicate în nici un fel unor terțe persoane fizice sau juridice.

Conform Legii nr. 677/2001, aveți dreptul sa solicitați ștergerea datelor. Sunteți de acord că ștergerea datelor personale ale dvs. va fi urmată de  imposibilitatea de a beneficia de serviciile de informare oferite de către site ”COAFOR ȘI FRIZERIE”. Pentru exercitarea acestor drepturi trimiteți un e-mail la adresa coaforsifrizerie@gmail.com cu subiectul ” Dezabonare”.

Reclamele aparțin WordPress.com.