Liceu: Planificări calendaristice și unități de învățare, Estetică și igiena corpului omenesc, ediție 2019


undefined Carte – Liceu tehnologic: Planificări calendaristice și unități de învățare, Estetică și igiena corpului omenesc, cls. IX după CRR 2016, cls. X după CRR 2017, cls. XI și XII după CRR 2018.  Format A4, Times New Roman 12, Ediție 2019. Autor Elena Chira Pruteanu.

Aici puteți vedea cuprinsul.
Aici puteți vedea câteva pagini. 
Comandați aici!

Cartea conține planificări calendaristice și unități de învățare pentru clasele IX, X, XI, XII, liceu tehnologic, lucrate după CRR și SPP valabile în anul 2019. Acestea sunt valabile ani de zile până la schimbarea curriculumului și a standardelor de pregătire profesională.

Proiectele de unități de învățare la clasele IX, X, XI, XII conțin cunoștințele,  abilitățile și atitudinile corespunzătoare unităților de rezultate ale învătarii (URÎ) corespunzătoare, conform SPP nivel 4. Planificările și unitățile de învățare sunt realizate cu capul de tabel conform cerințelor din anul școlar 2019.

Această carte vă oferă avantajul că aveți  mereu la îndemână la informațiile necesare pentru ora dv., la orice modul/clasă atât timp cât este în vigoare Curriculum curent la fiecare clasă.

Utilizare: copiați paginile necesare și completați capul de tabel cu datele necesare. Dacă doriți să schimbați nr. de ore pentru o temă/capitol sau săptămânile, folosiți un corector și treceți opțiunile dv.

Copyright © Chira Elena Pruteanu. Toate drepturile sunt rezervate autorului. Cărțile se vând numai de autor. Reproducerea prin fotocopiere  și/sau postarea pe internet totală sau parțială a lucrărilor autorului este interzisă.

Reclama aparține WordPress.com.

Comentariile sunt închise.